Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Nieuwe sleephopperzuigers naar Emiraten en Kameroen

KINDERDIJK

Twee door Royal IHC ontworpen en gebouwde nieuwe sleephopperzuigers zijn onlangs kort na elkaar vertrokken uit Rotterdam. Als eerste de Ghasha naar de Verenigde Arabische Emiraten, gevolgd door de Mont Mandara die Douala in Kameroen als reisdoel heeft.

1 / 1
Vertrek van de Mont Mandara naar Kameroen. (Foto PAS Publicaties)

Vertrek van de Mont Mandara naar Kameroen. (Foto PAS Publicaties)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook