Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Bell introduceert nieuw type snijkopzuiger

WINKEL

Bell Dredging Equipment in het Noord-Hollandse Winkel heeft een nieuw type snijkopzuiger gepresenteerd. Bijzonder aan deze Bell Cutter Dredger (BCD250-M) is, dat het vaartuig met verschillende baggerkoppen kan worden uitgerust.

1 / 1
De multifunctionele snijkopzuiger van het type BCD250-M. (Foto Bell Dredging Equipment)

De multifunctionele snijkopzuiger van het type BCD250-M. (Foto Bell Dredging Equipment)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook