Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Allseas lift topside Ninian-platform

DALES VOE

Offshoreaannemer Allseas heeft met de Pioneering Spirit in de Britse sector van de Noordzee een grote topside van een productieplatform gehaald. Deze keer de complete, 14.200 ton wegende bovenbouw van het Ninian Northern-platform van CNR International.

1 / 1
Het liften van de 14.200 ton wegende Ninian Northern-topside. (Foto Allseas)

Het liften van de 14.200 ton wegende Ninian Northern-topside. (Foto Allseas)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook