VisuRIS nu ook voor pleziervaart

De beroepsvaart is al langer vertrouwd met de website VisuRIS.be die gebruikers informeert over alle wetenswaardigheden van de Vlaamse Waterwegen. Sinds kort is de website echter ook uitgebreid met specifieke informatie voor de pleziervaart.

De jachthaven in het centrum van Mechelen. VisuRIS Pleziervaart leert dat er in Mechelen twee jachthavens zijn: Mechlinia Marina Club in het centrum en de Dijle Yachtclub. In het stadscentrum zijn slecht 1 tot 3 ligplaatsen beschikbaar voor passanten. (Archieffoto Justin Gleissner)
De jachthaven in het centrum van Mechelen. VisuRIS Pleziervaart leert dat er in Mechelen twee jachthavens zijn: Mechlinia Marina Club in het centrum en de Dijle Yachtclub. In het stadscentrum zijn slecht 1 tot 3 ligplaatsen beschikbaar voor passanten. (Archieffoto Justin Gleissner)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

VisuRIS nu ook voor pleziervaart | Schuttevaer.nl

VisuRIS nu ook voor pleziervaart

De beroepsvaart is al langer vertrouwd met de website VisuRIS.be die gebruikers informeert over alle wetenswaardigheden van de Vlaamse Waterwegen. Sinds kort is de website echter ook uitgebreid met specifieke informatie voor de pleziervaart.

De jachthaven in het centrum van Mechelen. VisuRIS Pleziervaart leert dat er in Mechelen twee jachthavens zijn: Mechlinia Marina Club in het centrum en de Dijle Yachtclub. In het stadscentrum zijn slecht 1 tot 3 ligplaatsen beschikbaar voor passanten. (Archieffoto Justin Gleissner)
De jachthaven in het centrum van Mechelen. VisuRIS Pleziervaart leert dat er in Mechelen twee jachthavens zijn: Mechlinia Marina Club in het centrum en de Dijle Yachtclub. In het stadscentrum zijn slecht 1 tot 3 ligplaatsen beschikbaar voor passanten. (Archieffoto Justin Gleissner)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer