Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Afvalvissen naar nieuw record

SCHINVELD

Vissers hebben in 2019 een recordvangst gedaan op de Noordzee. Het gaat dan niet om vis, maar om honderden tonnen afval. Dat gebeurde in het kader van het project Fishing for Litter, waaraan 137 schepen meedoen.

1 / 1
Deelnemers aan het project Fishing for Litter brengen opgevist zwerfafval zoveel mogelijk aan wal. (Foto Fishing for Litter)

Deelnemers aan het project Fishing for Litter brengen opgevist zwerfafval zoveel mogelijk aan wal. (Foto Fishing for Litter)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook