Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Coronaversie Wereldhavendagen vooral online

ROTTERDAM

De Wereldhavendagen gaan vanwege de coronapandemie komend weekend niet door als publieksevenement. In plaats daarvan is er nu ‘Port Stories 2020’. Een alternatieve, online variant van het jaarlijkse maritieme evenement die liefhebbers alsnog héél veel van de haven laat beleven.

1 / 1
De ‘pratende’ drone-robots Amy en Djimmy. (Foto Wereldhavendagen)

De ‘pratende’ drone-robots Amy en Djimmy. (Foto Wereldhavendagen)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook