Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Coronaversie Wereldhavendagen vooral online

ROTTERDAM

De Wereldhavendagen gaan vanwege de coronapandemie komend weekend niet door als publieksevenement. In plaats daarvan is er nu ‘Port Stories 2020’. Een alternatieve, online variant van het jaarlijkse maritieme evenement die liefhebbers alsnog héél veel van de haven laat beleven.

1 / 1
De ‘pratende’ drone-robots Amy en Djimmy. (Foto Wereldhavendagen)

De ‘pratende’ drone-robots Amy en Djimmy. (Foto Wereldhavendagen)

Geen spectaculaire demonstraties op de kade en het water. Geen schepen om te bezichtigen. En geen interessante excursies de haven in. De 43ste editie van de Wereldhavendagen zal waarschijnlijk niet de boeken ingaan als een van de gezelligste jaargangen. Maar misschien wél als een van de meest memorabele, want vrijwel geheel online. 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(Ilja Post)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook