Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Nautisch broodfonds krijgt vlees op de botten

AMSTERDAM

Er zit inmiddels genoeg in de pot om bij ziekte één van de leden voor een periode van tien maanden te ondersteunen. Dat was zondag het goede nieuws op de eerste ledenvergadering van het nautische broodfonds dat vorig jaar september in Amsterdam werd opgericht. Sinds maart, toen was de officiële start, hebben de 32 leden inmiddels een bedrag van ruim 15.000 euro bij elkaar gespaard.

1 / 1
Het bestuur van het broodfonds, van links naar rechts voorzitter Ivo Mentink, penningmeester Stef Peters en secretaris Johan Alkeman. (Foto: Bart Oosterveld)

Het bestuur van het broodfonds, van links naar rechts voorzitter Ivo Mentink, penningmeester Stef Peters en secretaris Johan Alkeman. (Foto: Bart Oosterveld)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook