Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Studio Schuttevaer: Hoe werkt CoVadem nou precies?

ROTTERDAM

Schippers kennen de vaarweg als hun broekzak. Wisselende waterstanden en veranderende rivierbodems maken het echter moeilijk om voorspellingen te doen over de beschikbare diepte en bevaarbaarheid van een rivier.

Bovendien heeft de binnenvaart steeds vaker te maken met extreme rivieromstandigheden als gevolg van klimaatverandering. Optimaal afladen en efficiënt varen blijft dus een uitdaging. Het bedrijf CoVadem zegt de oplossing te hebben. In de nieuwste Studio Schuttevaer hebben we een zeer uitgebreid interview met een van de oprichters van CoVadem, Henk van Laar.

Benieuwd naar wat Van Laar heeft verteld over dit initiatief? Kijk dan de aflevering terug op ons YouTube-kanaal:

Abonneer je op ons kanaal om op de hoogte te blijven van het laatste maritieme nieuws!

(René Quist)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook