Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Afstandsonderwijs prima! Maar vakopleidingen STC worden geen veredelde LOI-cursus’

ROTTERDAM

Nederland gaat een nieuwe fase van coronamaatregelen in. Inmiddels geldt een groot aantal versoepelingen. Goed nieuws onder andere voor het basis- en middelbaar onderwijs, waar de 1,5 meter-maatregel grotendeels of zelfs helemaal wordt losgelaten. Uitdagender wordt het echter voor STC Group, waar het onderwijs zich ook na de zomer nog op minimaal twee armlengtes van elkaar afspeelt.

1 / 1
Onderwijsmanager Cor van Wijngaarden: ‘Als aankomend matroos of schipper moet je gewoon meters maken. En die maak je niet wanneer je thuis achter de computer zit.’ (Foto Ilja Post)

Onderwijsmanager Cor van Wijngaarden: ‘Als aankomend matroos of schipper moet je gewoon meters maken. En die maak je niet wanneer je thuis achter de computer zit.’ (Foto Ilja Post)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • ignace

    Nou nou, meneer of mevrouw elzinga, er zijn legio mensen die via een schriftelijke cursus de opleiding matroos en daarna schipper hebben gevolgd bij onder andere het Nova College in IJmuiden. Die zijn ook niet allemaal slecht terechtgekomen. En als je een zij-instromer bent heb je niet zo veel opties om in de schoolbanken te zitten. Er moet namelijk ook gewoon geld verdiend worden.

  • elzinga

    afstand on line onderwijs is helemaal niet prima. t is het ergste van het ergste. dat moet niemand willen of promoten.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook