Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Vapor Shipping verandert leven schipper Van Utrecht

WERKENDAM

Met de inbouw van drie nieuwe motoren in de Royaal en de Desejo liggen twee schepen van de vloot van Vapor Shipping enkele weken afgemeerd in Werkendam. Maar de vaste bemanning vaart door op één van de 12 andere schepen van de coöperatie, die februari 2018 is opgericht. Voor schipper Harry van Utrecht (42 jaar) is sinds die oprichting heel veel veranderd.

1 / 1
Schipper Harry van Utrecht heeft tijdens de sluiting van de scholen genoten van samen varen met zijn gezin. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Schipper Harry van Utrecht heeft tijdens de sluiting van de scholen genoten van samen varen met zijn gezin. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook