Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Afnemend vervoer bouwstoffen hangt dreigend boven markt

ROTTERDAM

De binnenvaart moet vanaf het vierde kwartaal van dit jaar mogelijk rekening houden met een afnemend ladingaanbod. Nederland krijgt dan naar verwachting te maken met een afnemende productie in de bouw, onder meer als gevolg van de stikstofcrisis. Bouwmaterialen zijn goed voor ongeveer de helft van het door de binnenvaart vervoerde gewicht.

1 / 1
De bankeconomen denken niet dat het blijft meevallen en zien voortekenen van een dalende bouwproductie. (Foto ABN Amro)

De bankeconomen denken niet dat het blijft meevallen en zien voortekenen van een dalende bouwproductie. (Foto ABN Amro)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook