Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Smit-bergers actief bij Mauritius, voorschip afgezonken

POINTE D’ESNY

In tegenstelling tot de media-aandacht die de stranding op de oostkust van Mauritius van de bulkcarrier Wakashio kreeg, wordt nauwelijks gesproken over de inzet van de bergers van Boskalis-dochter Smit Salvage, die de milieuschade bij het eiland zoveel mogelijk proberen te beperken.

1 / 1
Het afzinken van het voorschip. (Foto Mobilisation Nationale Wakashio)

Het afzinken van het voorschip. (Foto Mobilisation Nationale Wakashio)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook