Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Marco Oosterwijk in bestuur BLN-Schuttevaer

ZWIJNDRECHT

Marco Oosterwijk is officieel toegetreden tot het algemeen bestuur van brancheorganisatie Koninklijke BLN-Schuttevaer. Een ‘overweldigende meerderheid’ heeft digitaal voor zijn benoeming gestemd, meldt het bestuur in de BLN-ledenapp. 

1 / 1
Oosterwijk trad eerder dit jaar aan als voorzitter van de Christelijke Bond van Ondernemers in de Binnenvaart (CBOB). (Foto Dick den Braber)

Oosterwijk trad eerder dit jaar aan als voorzitter van de Christelijke Bond van Ondernemers in de Binnenvaart (CBOB). (Foto Dick den Braber)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(Dirk van der Meulen)

Reacties (4)
 • 1972Leen

  Reageer ik? Ja, even kort. Bijzondere reactie van ‘elzinga’. Beetje gemakkelijk ook. Wellicht kan hij/zij deze even toelichten: ik ben zeer geïnteresseerd want wellicht weet ik zelf iets niet wat anderen wel weten ;<( Wat ik doe, dat doe ik vrijwel geheel vrijwillig en met het oog om anderen een beetje te helpen.. Tav 'JorgvdVelde': nee, ik heb geen schipperspapieren. Wel 15 jaar in de haven gewerkt (droge bulk/stukgoed/etc), getrouwd met een schippersdochter en genoeg familie die vaart (en zelf ook genoeg meegevaren), diploma ondernemer in de binnenvaart, 13 schippersinternaatbestuur, breed netwerk. Dus wat dat betreft: ik probeer mijn steentje bij te dragen. Weet je welkom om een positieve bijdrage te leveren aan de branche waar u volgens mij zelf deel van uitmaakt.

 • elzinga

  als je je er in verdiept dan kom je er heel snel achter dan deze meneer graag heel veel baantjes binnen harkt en dus graag aandacht wil. hij heeft vele belangen en heeft zeer veel petten op en BLN is dan ook maar een van de vele baantjes die hij op zich heeft genomen. op voorhand niet erg gunstig.

 • estero

  weer zo een die domme reacties plaatst. Verdiep je er eerst is in, dan weet je dat hij zeer bekend is met de binnenvaart.

 • JorgvdVelde

  ??? weer zo een die zelf niet eens weet hoe een schip eruit ziet, Binnenvaart Leedvermaak Nederland ?.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook