Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Forte zet enorme topsidemodule in Bokor olieveld

PASIR GUDANG

Met het zware-ladingschip Forte heeft Boskalis in de Zuid-Chinese Zee offshore Sarawak een enorme topsidemodule via een zogeheten float-over operatie op een in zee geplaatste jacket geïnstalleerd. Het ging hierbij om topsidemodule met een gewicht van 11.238 ton.

1 / 1
Ter illustratie: De operatie betrof de Bokor Centralised Processing Platform topside. (Foto Boskalis)

Ter illustratie: De operatie betrof de Bokor Centralised Processing Platform topside. (Foto Boskalis)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Janna

    Gekke foto. Achteruit tussen die palen manoeuvreren, en dan zo hard dat er zo’n kielzog ontstond?

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook