Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: ‘Beter najaar voor VLCC’s’

ROTTERDAM

Vooral de capesizers en panamaxen profiteerden de afgelopen periode van de grote Chinese invoer van ijzererts. Voor de capesizers lijkt de tweede helft van dit jaar zelfs flink beter te worden dan de eerste helft. BHP verscheepte 77 miljoen ton ijzererts tussen april en juni naar China. De VS, Europa en India waren trouwens eveneens grote afnemers.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook