Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Meer dan 13 schepen zeker twee weken vast bij sluis Hun

HUN

Dertien binnenvaartschepen liggen tot zeker 7 september gevangen achter de kapotgevaren Sluis 6 bij Hun op de Maas tussen Namen en Dinant. Voorzitter Pascal Roland van de schippersbond Ons Recht/Notre Droit is bezorgd over de afloop. ‘Het kan ook langer duren.’

1 / 1
De DC Mosa 1 met de sluisdeur op ‘het voordek’. (Foto Facebook)

De DC Mosa 1 met de sluisdeur op ‘het voordek’. (Foto Facebook)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Barry Klatenbeek

    Onze zoon met geladen dortmunder met papier voor Givet lig daar ook te wachten maar volgens info kan het wel 14 gaan duren.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook