Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Harlingen wil chartervloot graag overeind houden

HARLINGEN

Harlingen overweegt zijn 70 schepen tellende chartervloot op een of andere manier financieel te ondersteunen nu deze nauwelijks nog omzet kan draaien vanwege de Coronacrisis. Maar steun ligt gevoelig en intussen wordt er wel weer een beetje gevaren met gasten. ‘Winst, nee dat niet. Als er maar wat binnenkomt.’

1 / 3
Bij zeilen als sport hoef je aan dek of in het kluivernet geen mondkapjes te dragen of anderhalve meter afstand te houden. Maar onderdeks is het een ander verhaal. (Foto Gijs van Hesteren)

Bij zeilen als sport hoef je aan dek of in het kluivernet geen mondkapjes te dragen of anderhalve meter afstand te houden. Maar onderdeks is het een ander verhaal. (Foto Gijs van Hesteren)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • elzinga

    ze moeten uit hun luie stoel komen die charter schippers. als je een offerte vraagt krijg je geen eens antwoord of hun kantoor antwoord van kijk maar op de website. iedere ondernemer moet actief zijn. met automatisch steun hebben ze geen bestaans recht.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook