Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Coronaschade niet in te schatten voor International Group P&I

LONDEN

De problemen voor de International Group zijn sterk gegroeid sinds de uitbraak van het coronavirus. De P&I-dekking verklaart hierover ‘a threat to the life, health or safety of passengers in general’. Vooral passagiersschepen hebben moeite passagiers in havens te ontschepen. De lokale autoriteiten werken veelal niet mee. Ook zieken moeten veelal aan boord blijven. En dat geldt ook voor zeelieden waarvan de dienstperiode voorbij is.

1 / 1
De bemanning van de mv Anet mocht eerder ook na maanden niet van boord. (Foto Egbert Bos)

De bemanning van de mv Anet mocht eerder ook na maanden niet van boord. (Foto Egbert Bos)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook