Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Pleziervaarders massaal op de bon op Maas, Nederrijn en de Lek

DEN HAAG

Op de Nederlandse wateren zijn afgelopen weekend flink wat bekeuringen uitgedeeld. Op de Maas, de Nederrijn en de Lek werden 80 controles gehouden. In 53 gevallen leidde dat tot een proces-verbaal, in 15 gevallen tot een waarschuwing, maakte Rijkswaterstaat bekend.

1 / 1
De Nederrijn bij natuurgebied De Blauwe Kamer. (Foto G.Lanting/Wikimedia)

De Nederrijn bij natuurgebied De Blauwe Kamer. (Foto G.Lanting/Wikimedia)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook