Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Zeevaart gaat halvering CO2-uitstoot niet halen’

LONDEN

De zeevaart gaat de afgesproken halvering van de CO2-uitstoot voor 2050 op de huidige manier niet halen. Alleen als er zo snel mogelijk ook emissieloze schepen in de vaart worden gebracht, is de doelstelling nog haalbaar. Dat blijkt uit onderzoek van de IMO.

1 / 1
De uitstoot van een containerschip op zee. (Foto Maersk)

De uitstoot van een containerschip op zee. (Foto Maersk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook