Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

OVV registreert 59 zware arbeidsongevallen op zee

DEN HAAG

Een matroos van het Nederlandse vrachtschip Lady Ami viel 1 februari 2019 onder onbekende omstandigheden overboord. Direct na ontdekking werd een reddingsactie op touw gezet, waarbij de Lady Ami werd geassisteerd door een loodsboot en werkschepen in de buurt. Het slachtoffer kon echter niet worden teruggevonden en met het invallen van het duister werd de reddingsactie gestaakt. Het slachtoffer is sindsdien vermist.

1 / 4
De Nederlandse OOCL Rauma verloor op 11 februari dit jaar ten noorden van de Waddeneilanden zeven containers. Het schip lag al ‘te steken’ vanwege de windkracht 9 tot 10 uit het westen. De containers aan dek stonden dubbel gesjord, zegt de OVV, die verder geen onderzoek doet naar dit incident. (Foto OVV/Kustwacht)

De Nederlandse OOCL Rauma verloor op 11 februari dit jaar ten noorden van de Waddeneilanden zeven containers. Het schip lag al ‘te steken’ vanwege de windkracht 9 tot 10 uit het westen. De containers aan dek stonden dubbel gesjord, zegt de OVV, die verder geen onderzoek doet naar dit incident. (Foto OVV/Kustwacht)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook