Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Amsterdam wil van kantoorark in Nieuwe Houthaven af

AMSTERDAM

Havenbedrijf Amsterdam en het in de Nieuwe Houthaven gevestigde administratiekantoor Rammers zijn in een flinke juridische strijd verwikkeld geraakt over de huurovereenkomst van het kantoor voor een ligplaats aan de Danzigerkade.

1 / 1
De Nieuwe Houthaven. (Foto Gemeente Amsterdam)

De Nieuwe Houthaven. (Foto Gemeente Amsterdam)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • elzinga

    Flink gedateerde foto erbij van een andere haven, de Oude Houthaven. Ach ja, wie valt t noch op.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook