Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Schipper, ik ga je echt niet naaien’

AMSTERDAM

Sinds april 2020 zijn Dankie Koeman en René Krijger eigenaren van de eetbare oliëntanker Ankica. Afgelopen maanden kregen ze, in het bijzijn van getuigen, te maken met twijfelachtig optreden van ambtenaren. Een positief moment was de redding van een vrouw uit het Amsterdam-Rijnkanaal.

1 / 2
De Ankica in de Minervahaven te Amsterdam. ‘Er was zo’n 25, 30 liter uit het tankhoofd in het gangboord gelopen en gestold.’ (Foto Heere Heeresma jr.)

De Ankica in de Minervahaven te Amsterdam. ‘Er was zo’n 25, 30 liter uit het tankhoofd in het gangboord gelopen en gestold.’ (Foto Heere Heeresma jr.)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • Haran

    Bepaalde verzekeraars zijn erg vlug in het zeggen van het is te duur om iemand te betalen bij de rechtbank.

  • Industrie6d6

    Volgens mij horen er toch een aantal gegevens in een proces verbaal te staan waaronder de naam van de verbalisant. En als er geen PV te overleggen is dan is een boete volgens mij lastig. Ik denk dat een beetje rechter zo de vloer aanveegt met dit verhaal. Waarom niet gewoon voor laten komen?

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook