Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Merwedebrug beperkt open door preventief koelen

GORINCHEM

De Merwedebrug blijft ook deze week preventief gekoeld worden vanwege de extreme hitte in ons land. Om dat zo effectief mogelijk te laten verlopen, worden er drie vaste bedieningstijden aangehouden waarop de brug open gaat.

1 / 1
De Merwedebrug bij Gorinchem. (Foto Rijkswaterstaat)

De Merwedebrug bij Gorinchem. (Foto Rijkswaterstaat)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook