Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Vissershaven Strandby in Denemarken viert 125-jarig bestaan

STRANDBY

Net als in Nederland hebben ook in Denemarken vissershavens hun waarde verloren door het sluiten van de visafslag of het beëindigen van de lokale scheepswerf of smederij. Het aan de Deense oostkust gelegen Strandby vormt een uitzondering omdat daar beide faciliteiten nog steeds aanwezig zijn.

1 / 3
De hellingen van scheepswerf Jobi Vaerft A/S zijn regelmatig druk bezet. (Foto W.M. den Heijer)

De hellingen van scheepswerf Jobi Vaerft A/S zijn regelmatig druk bezet. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook