Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Tien keer schoner dan vrachtwagen’

HARDINXVELD

Meer reizen en minder sociale contacten. Schipper Arend van der Waal (56 jaar) heeft in de voorbije jaren veel zien veranderen in de binnenvaart. Toch houdt hij nog altijd van de vrijheid van het varen. Onder het genot van veel koffie vertelt hij in de roef met plezier over zijn werk.

1 / 1
Varen was voor Arend van der Waal vanzelfsprekend, zijn hele familie zat in de binnenvaart. ‘Je rolde eigenlijk vanzelf in het vak.’ Voor zijn eigen kinderen was dat helemaal niet meer vanzelfsprekend. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Varen was voor Arend van der Waal vanzelfsprekend, zijn hele familie zat in de binnenvaart. ‘Je rolde eigenlijk vanzelf in het vak.’ Voor zijn eigen kinderen was dat helemaal niet meer vanzelfsprekend. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook