Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Opnieuw bemanning vast op twee schepen Hapag Lloyd door coronabesmettingen

HONG KONG/SHEKOU

Twee schepen van de Duitse rederij Hapag Lloyd zijn afgelopen weekend voor anker gegaan op de rede van Hong Kong en Shekou in China. Aan boord van beide schepen, de Ital Lirica en de Bangkok Bridge is een bemanningslid positief getest op het coronavirus. De schepen varen op de route SA1 en SA2 Express tussen het Verre Oosten en Zuid-Afrika.

1 / 1
De Ital Lirica. (Foto Balticshipping)

De Ital Lirica. (Foto Balticshipping)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook