Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

IJsselmeervissers in het zonnetje

URK

De mannen van Hakvoort uit Urk brengen hun op het IJsselmeer gevangen baars naar de IJsselmeervisafslag onder toeziend oog van de vele toeristen die momenteel op Urk bivakkeren. Hakvoort vaart met de IJsselmeerkotter UK-239 Leendert Sr., een bijna 15 meter lang schip uit 1948.

1 / 1
Na aankomst in de haven worden de paar honderd kilo baars naar de visafslag gereden. (Foto Bram Pronk)

Na aankomst in de haven worden de paar honderd kilo baars naar de visafslag gereden. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook