Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Waterschap Rijn en IJssel gaat bruggen afkoelen bij hittegolf, beroepsvissers verplaatsen vissen

DOETINCHEM

Waterschap Rijn en IJssel start donderdag met het koelen van de bruggen over de IJssel bij Terborg en Laag Keppel in de Achterhoek. Dat is nodig om te voorkomen dat de bruggen door de hitte vast komen te zitten.

1 / 1
Waterschap Rijn en IJssel vecht tegen de aankomende hitte. (Foto WRIJ)

Waterschap Rijn en IJssel vecht tegen de aankomende hitte. (Foto WRIJ)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook