Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Subsea7 moet bezuinigen na 992 miljoen dollar verlies door coronacrisis

LONDON

De in Luxemburg gevestigde offshore-aannemer Subsea 7 zet het mes in zijn vloot na een monsterverlies van 922 miljoen dollar in het tweede kwartaal. Dat bestaat voor 352 miljoen dollar uit operationele verliezen en voor 578 miljoen uit afboekingen op de waarde van schepen en andere activa.

1 / 1
Een schip van Subsea7. (Foto Subsea)

Een schip van Subsea7. (Foto Subsea)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook