Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Groot stuk sluismuur breekt af bij aanvaring

BRUNSBÜTTEL

De Nieuwe Noordsluis in Brunsbüttel is zaterdag zwaar beschadigd geraakt bij een aanvaring. Tijdens het inlopen van de sluis verdaagde het onder Liberiaanse vlag varende containerschip Bomar Valour toen het overgooien van de achterlijn niet snel genoeg ging.

1 / 1
Het sluizencomplex van Brunsbüttel. (Foto Wikipedia)

Het sluizencomplex van Brunsbüttel. (Foto Wikipedia)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook