Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Damen: beslissing sluiting Bergum nog niet gevallen

Bergum

Volgens Damen Shipyards heeft de grote reorganisatie ‘zeker effect op Bergum’ maar is nog niet besloten dat deze Friese locatie sluit. Dat zegt woordvoerder Rick van de Weg van Damen na berichtgeving in het Friesch Dagblad.

1 / 1
Damen Shipyards in het Friese Bergum. (Foto Damen)

Damen Shipyards in het Friese Bergum. (Foto Damen)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook