Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Aanvraag voor bouw nieuwe grote containerterminal Riesa

RIESA

De Sächsischen Binnenhäfen Oberelbe (SBO) zijn opnieuw de procedure begonnen voor de aanleg van een nieuwe containerterminal in de haven van Riesa, aan de Elbe, tussen Torgau en Dresden. Het gaat om een trimodale terminal waar jaarlijks 100.000 containers verwerkte kunnen worden. 

1 / 1
De Sächsischen Binnenhäfen Oberelbe. (Foto SBO)

De Sächsischen Binnenhäfen Oberelbe. (Foto SBO)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • j.hagens

    De Duitse regering doet niets aan de Elbe, je zou denken dat er gelobbyd wordt op hoger niveau dan de Binnenvaart om de Elbe expres niet te reguleren, zoals de Maas.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook