Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Aantal pulsvissers correspondeert volgens Brussel niet met huidige vlootomvang

DEN HAAG

De Europese Commissie heeft minister Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit kritische vragen gesteld over het aantal kotters dat op dit moment actief de pulsvisserij beoefent. Volgens de Commissie zijn er gezien de huidige vlootomvang te veel kotters met een pulsontheffing.

1 / 1
Werkzaamheden aan het pulstuig zal men na juli 2021 niet meer zien. (Foto Bram Pronk)

Werkzaamheden aan het pulstuig zal men na juli 2021 niet meer zien. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook