Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Kans op monumentenstatus zeer klein voor werf Koning William

AMSTERDAM

De Raad van State gaat vrijwel zeker de bezwaren van een omwonende van de voormalige scheepswerf Koning William in Amsterdam verwerpen. Dit bleek donderdag tijdens een hoger beroep bij de Raad. De omwonende vroeg de gemeente Amsterdam om de werf de status te geven van monument. Maar dat verzoek werd verworpen en de Amsterdamse rechtbank was het met de gemeente eens.

1 / 1
De scheepswerf in Amsterdam. (Foto Koning William)

De scheepswerf in Amsterdam. (Foto Koning William)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook