Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Ik droom nog weleens van dikke vangsten’

PEASENS-MODDERGAT

Na omzwervingen in de sport- en kokkelvisserij, vaart oud-garnalenvisser Willem Groenia sinds 2018 zand voor de betonindustrie op de 65-meter Fiskkop. Hoewel de verdiensten interessant zijn, heeft de binnenvaart niet de vrijheid van de visserij.

1 / 1
Oud-vissersman Willem Groenia gaat geen Golf te hoog. (Foto Heere Heeresma jr.)

Oud-vissersman Willem Groenia gaat geen Golf te hoog. (Foto Heere Heeresma jr.)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook