Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Nieuwbouwhausse Belgische viskotters

SCHEVENINGEN

Na jaren van stilstand is de vissersvloot van België momenteel sterk in beweging. Reders investeren weer in nieuwbouw, daarbij financieel ondersteund door de Vlaamse overheid. Vooral Nederlandse scheepswerven en machinefabrieken profiteren van de nieuwbouwhausse.

1 / 1
De boomkorkotter Z-98 is één van de schepen die door nieuwbouw zal worden vervangen. (Foto Bram Pronk)

De boomkorkotter Z-98 is één van de schepen die door nieuwbouw zal worden vervangen. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook