Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

[LIVE] Studio Schuttevaar: Corona zorgt voor grote problemen bij aflossen zeevarenden

Rotterdam

Deze vrijdag staat Studio Schuttevaer in het teken van zeevarenden die door de corona vaak maanden langer op hun schip moeten blijven. In de studio is kapitein Kees Wiersum, beter bekend als Zware Kees. Ook hebben we interview met KVNR over wat zij doen om de bemanningen te laten wisselen. Verder een reportage over de 16-jarige Jordy die nu al weet dat hij spitsenschipper wil worden. Precies om 16.00 uur begint de uitzending. Maar u kunt ook later terugkijken.

1 / 1

(Rene Quist)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook