Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Haven van Amsterdam komt met corona-app voor riviercruisvaart

Amsterdam

Cruiseports in Zuid- en West-Nederland, Port of Amsterdam en het internationale toeristenplatform MUST SEE hebben een app, genaamd PORT SEE, ontwikkeld. De app bevat actuele data over de toegankelijkheid van ligplaatsen in havens voor riviercruiseschepen en welke coronamaatregelen er in die havens gelden.

1 / 1
Met de app PORT SEE wordt het makkelijker voor rederijen en touroperators om snel informatie te vinden per haven. (Foto Port See)

Met de app PORT SEE wordt het makkelijker voor rederijen en touroperators om snel informatie te vinden per haven. (Foto Port See)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook