Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Garnalenkotter KW-72 wordt krabbenvisser

URK

Pau van Slooten uit Urk en McBride Fishing Co. Ltd. uit het Ierse Letterkenny zijn een samenwerkingsverband aangegaan met de aankoop van de garnalenkotter KW-72 Tina Adriana van de broers Arend en Wim Messemaker uit Katwijk aan Zee.

1 / 1
De KW-72 wordt verbouwd tot krabbenvisser en komt in de vaart als UK-258. (Foto Bram Pronk)

De KW-72 wordt verbouwd tot krabbenvisser en komt in de vaart als UK-258. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook