Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Barge Transferium Maasvlakte moet congestie binnenvaart oplossen

ROTTERDAM

Al jaren klagen binnenvaartschippers, inland terminals en barge operators over lange wachttijden in de Rotterdamse haven. Soms moeten schippers wel 48 uur wachten voordat zij hun containers kunnen lossen en laden. Het Barge Transferium Maasvlakte op de ECT Delta terminal zou een einde moeten maken aan al dat onnodige wachten. ‘Door slim te plannen met een groot aantal partijen in de binnenvaart, pakken we de congestie aan.’

1 / 1
Schipper Ruud Vogel van de Scopus en Thijs van den Heuvel van CTT Rotterdam. (Foto Rene Quist)

Schipper Ruud Vogel van de Scopus en Thijs van den Heuvel van CTT Rotterdam. (Foto Rene Quist)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook