Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

NIOZ gaat ook Research Vessel Pelagia vervangen

DEN BURG

Het Koninklijk Nederlands Instituut voor Onderzoek der Zee (NIOZ) gaat het vlaggenschip van haar vloot, het Research Vessel Pelagia vervangen. Het 66 meter lange schip werd in 1991 gebouwd en is aldus het NIOZ op grond van techniek, ergonomie, veiligheid en duurzaamheid aan vervanging toe.

1 / 3
Het onderzoeksschip Pelagia. (Foto NIOZ)

Het onderzoeksschip Pelagia. (Foto NIOZ)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • S.K.J. Daalder

    Zitten een paar reders handen wrijfend te wachten op de verkoop.

  • elzinga

    In Nederland bouwen, anders geen subsidie.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook