Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Belang poon en mul stijgt

IJMUIDEN

Voor de flyshooters is het belang van rode poon en mul de laatste jaren aanzienlijk gestegen. Ruim 20 jaar geleden verscheen rode poon alleen in de zomermaanden als bijvangst van boomkorkotters op de Nederlandse visafslagen. Hetzelfde gold voor mul.

1 / 1
De flyshooter H-144 is ‘s winters een trouwe aanvoerder van de visafslag in IJmuiden. (Foto W.M. den Heijer)

De flyshooter H-144 is ‘s winters een trouwe aanvoerder van de visafslag in IJmuiden. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook