Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Damen levert Ocean Resolution aan Gardline, schip op proeftocht

ROTTERDAM

Damen levert binnenkort binnenkort het survey-vaartuig Ocean Resolution op aan Boskalis-dochter Gardline. Het in China gebouwde schip heeft een grote ombouw ondergaan. Deze maand is er uitvoerig mee proefgevaren.

1 / 1
De Ocean Resolution op weg naar de Rotterdamse Waalhaven. (Foto PAS Publicaties) 

De Ocean Resolution op weg naar de Rotterdamse Waalhaven. (Foto PAS Publicaties) 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook