Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

[UPDATE] Multraship Terneuzen schiet gestrande boomkorkotter UK-172 te hulp

LØKKEN

Twee schepen van sleep- en bergingsbedrijf Multraship uit Terneuzen helpen bij de Deense kust om de boomkorkotter UK-172 Sursum Corda vlot te trekken. Er is hoop dat het schip maandag kan worden bevrijd. De kotter van Zeevisserijbedrijf Sursum Corda op Urk ligt al sinds dinsdag 21 juli gestrand bij het Deense Nørre Lyngby Strand ten zuiden van Hirtshals.

1 / 1
De UK172. (Foto Wim Vrolijk/Baltic Shipping)

De UK172. (Foto Wim Vrolijk/Baltic Shipping)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • [UPDATE] Multraship Terneuzen schiet gestrande boomkorkotter UK-172 te hulp | Schuttevaer.nl – Latestfy

    […] Read more at http://www.schuttevaer.nl […]

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook