Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Varend erfgoed moet kunnen varen’

AMSTERDAM

Meza Rijsdijk ontdekte de vrijheid van het varen op haar Belgische klipper Ymena. Ze wil het schip varend houden zolang de CvO-eisen niet te gek worden, de kosten niet de pan uit rijzen en de regelgeving, waaronder de Gemeentelijke Basisadministratie, te behappen blijft.

1 / 2
Meza Rijsdijk in het gangboord van de Ymena. 'Varen beantwoordt aan mijn vrijheidsgevoel.’ (Foto Heere Heeresma jr.)

Meza Rijsdijk in het gangboord van de Ymena. 'Varen beantwoordt aan mijn vrijheidsgevoel.’ (Foto Heere Heeresma jr.)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • elzinga

    Helemaal mee eens.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook