Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Tot vier maanden cel voor ontucht bij marinebasis in Den Helder

ARNHEM

De militaire kamer van de rechtbank Arnhem heeft maandag drie mannen veroordeeld tot straffen tot vier maanden militaire detentie voor een aanranding op de marinebasis in Den Helder. De straffen voor twee van de verdachten zijn hoger dan geëist.

1 / 1
De onderzeeboot Zr. Ms Dolfijn. (Foto: Defensie)

De onderzeeboot Zr. Ms Dolfijn. (Foto: Defensie)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • j.hagens

    Ben blij dat ik niet weet wat er gebeurt als een onderzeer onder water is

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook