Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Onderhoud sluizen Schijndel en Helmond eerder noodzakelijk

SCHIJNDEL/HELMOND

Het onderhoud aan de sluizen in Schijndel en Helmond is vervroegd, omdat de slijtage van de draaipunten ernstiger was dan gedacht. Het onderhoud aan deze sluizen in de Brabantse Zuid-Willemsvaart stond gepland voor 2021 en gebeurt nu na de zomer.

1 / 1
De sluis in Helmond. (Foto: Binnenvaart in beeld)

De sluis in Helmond. (Foto: Binnenvaart in beeld)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook