Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

MAN bouwt zelfrijdende truck voor terminals

FRANKFURT

Truckfabrikant MAN, Deutsche Bahn, Hochschule Fresenius en Götting KG ontwikkelen samen een volledig geautomatiseerde truck voor de containerafhandeling op terminals. De initiatiefnemers zijn hiervoor het project ‘Autonomous Innovation in Terminal Operations’ (ANITA) begonnen.

1 / 1
MAN ontwikkelt voor het project ANITA een volledig geautomatiseerde truck. (Foto MAN Truck & Bus).

MAN ontwikkelt voor het project ANITA een volledig geautomatiseerde truck. (Foto MAN Truck & Bus).

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook