Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Scheepswerf Reimerswaal verbouwt Boskalis-vaartuig Boka Falcon

SCHEVENINGEN

Het offshore-constructievaartuig Boka Falcon van Boskalis heeft bij Scheepswerf Reimerswaal een flinke metamorfose ondergaan. Hierbij is het helikopterdek van het voorschip verwijderd en een enorm A-frame op het achterschip geïnstalleerd.

1 / 1
De Boka Falcon na de metamorfose bij Scheepswerf Reimerswaal op proeftocht. (Foto PAS Publicaties)

De Boka Falcon na de metamorfose bij Scheepswerf Reimerswaal op proeftocht. (Foto PAS Publicaties)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook